(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Bílá s fazolovými lusky
Potřebné ingredience
Fazolové lusky (čerstvé,mražené,steril.) 1 kelímek smetany zakysané 2 hrnky mléka 2dl smetany 2 vejce 3 větší brambory 2 jarní cibulky nebo 1 normální 3 kuličky nového koření 1 bobkový list 1 masox kousek másla sůl,pepř,vegeta ocet
Postup přípravy
Na kousku másla osmahneme cibulku,nakrájené lusky,brambory,přidáme
koření (nové koření,bobkový list a pepř)
Vše krátce orestujeme a zalijeme vodou a přidáme masox.
Vaříme do změknutí lusků a brambor.
Pak přilijeme mléko a zakysanou smetanu v misce zředíme trochou mléka
a zahustíme moukou to pak vše vlijeme za stálého míchání do polévky.
Krátce povaříme,ale stále mícháme,když bude málo hustá můžeme ještě
zahustit moukou rozmíchanou v mléce.
Ploténku vypneme,ale polévku necháme na ní dojít.
Na konec do polévky vlijeme smetanu a ochutíme vegetou,solí a octem.
Do polévky také přidáme vejce,které jsme si připravili zvlášť jako míchaná.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
koření (nové koření,bobkový list a pepř)
Vše krátce orestujeme a zalijeme vodou a přidáme masox.
Vaříme do změknutí lusků a brambor.
Pak přilijeme mléko a zakysanou smetanu v misce zředíme trochou mléka
a zahustíme moukou to pak vše vlijeme za stálého míchání do polévky.
Krátce povaříme,ale stále mícháme,když bude málo hustá můžeme ještě
zahustit moukou rozmíchanou v mléce.
Ploténku vypneme,ale polévku necháme na ní dojít.
Na konec do polévky vlijeme smetanu a ochutíme vegetou,solí a octem.
Do polévky také přidáme vejce,které jsme si připravili zvlášť jako míchaná.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé